MARGOT ROBBIE Va Juca În Noul Film PIRAŢII DIN CARAIBE

MARGOT ROBBIE Va Juca În Noul Film PIRAŢII DIN CARAIBE într-o poveste originală cu personaje noi feminine şi aventuri exotice.

Margot Robbie, actriţa candidată de două ori la Oscar, urmează să joace într-un nou film Pirates of the Caribbean, care o va avea ca scenaristă pe Christina Hodson, cea care a scris şi scenariul pentru filmul Birds Of Prey.

Proiectul este separat de celelalte filme din această serie, care se pare că vor primi o nouă faţă la care se lucrează intens alături de creatorul serialului Cernobyl, Craig Mazin și Ted Elliot. Filmul cu Margot Robbie, va fi ceva cu totul diferit şi va spune o poveste originală cu multe personaje noi feminine, care vor fi prezentate sub franciza Pirații Din Caraibe, ce a fost inspirată de atracția Disneyland de lungă durată.

Margot Robbie
Hollywood Reporter a menţionat prima dată vestea, spunând că detaliile noului film sunt păstrate secret în vestiarul lui Davey Jones, însă unii fanii, au speculat deja online că Margot Robbie ar putea interpreta un personaj pe nume Redd, o tipă dură cu părul roșu. Legenda spune că în urma unei întâlniri cu căpitanul Jack Sparrow, Redd, a devenit ea însăși pirat.

Atracţia Pirații Din Caraibe, s-a deschis la Disneyland în 1967 și pentru a sărbători 50 de ani de la aniversare, Disney a făcut unele modificări care includeau să scape de o scenă în care femeile sunt scoase la licitație, transformând-o într-o scenă ce va arăta de fapt un personaj feminin ce scoate la licitație aur furat și multe bijuterii.

Evident, Jerry Bruckheimer, va produce filmul în care va juca Robbie, precum și cel la care lucrează Craig Mazin și Ted Elliot.  Incursiunea francizei Disney despre piraţii în lumea cinematografiei, a dus la o sumă totală colosală colectivă de peste 4,5 miliarde de dolari, pentru cele cinci filme.

Margot Robbie, actriţa candidată de două ori la Oscar
Margot Robbie a câștigat cea de-a doua nominalizare la Oscar pentru rolul secundar în drama Fox News, Bombshell, și a jucat recent rolul lui Sharon Tate în filmul lui Quentin Tarantino, Once Upon a Time In Hollywood. În curând, Robbie, va reveni la rolul Harley Quinn din continuarea Suicide Squad, ce va fi regizat de James Gunn.

În ceea ce o privește pe scenarista viitorului film Piraţii Din Caraibe, varianta feminină, Christina Hodson, ea a scris scenariul pentru filmul Transformers: Bumblebee, precum și scenariile pentru viitoarele filme DC The Flash și Batgirl.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.