Primul Trailer FUNDAŢIA: Epica Ecranizare TV A Operei SF De Issac Asimov

Primul Trailer FUNDAŢIA: Epica Ecranizare TV A Operei SF De Issac Asimov ce a primit premiul Hugo pentru cea mai bună serie a tuturor timpurilor.

Trilogia iniţială de cărţi FUNDAŢIA, este una dintre cele mai apreciate opere din domeniul științifico-fantastic, un succes ce a câștigat în anul 1966 premiul Hugo pentru „Cea mai bună serie a tuturor timpurilor”, premiu decernat o singură dată în istoria premiilor Hugo. Acum, Fundaţia, ar putea deveni şi următorul tău serial SF preferat.
Bazat pe cărțile scrise de Isaac Asimov, viitoarea serie Apple TV +, Fundația, pare să ofere o poveste masivă science-fiction, după cum se vede în trailerul de mai jos.

Acest teaser trailer surprinzător, îl prezintă pe producătorul executiv David S. Goyer, care dezvăluie mai mult decât o simplă incursiune asupra realizării serialului care potrivit descrierii oficiale de pe Apple TV +, „spune povestea unei trupe de exilați în călătoria lor monumentală pentru a salva umanitatea și a reconstrui civilizația, pe fondul căderii Imperiului Galactic.”

Încercările de adaptare a trilogiei Fundația pentru marele ecran s-a prelungit pe decursul a zeci de ani, fiind implicaţi producători notabili ca Roland Emmerich sau Jonathan Nolan.  Din câte se pare, cel mai propice mediu pentru povestea incredibilă a lui Asimov, este televiziunea, un mediu care s-a dovedit versatil pentru asemenea povești epice la această scară. În timp ce producția pentru serial a fost suspendată din cauza virusului COVID-19 în martie, prin lansarea acestui trailer în cadrul Conferinței Mondiale pentru Dezvoltatori, Apple, doreşte clar să facă din Fundația, o parte majoră a programelor sale viitoare. Nu există încă o dată stabilită pentru premieră, dar cu siguranţă serialul nu va putea fi finalizat înainte de sfârșitul anului 2021.Până atunci, uită-te la miraculosul trailer, împreună cu cuvintele răcoroase ale lui Hari Seldon: „Nu-mi place viitorul pe care-l prezic.”  Distribuția pentru Fundația, include nume ca Jared Harris ca Hari Seldon, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann și Cassian Bilton.
Serialul „Fundația, este produs de Robyn Asimov, David S. Goyer, Josh Friedman, Cameron Welsh, David Ellison, Dana Goldberg și Marcy Ross.  Serialul este produs pentru Apple TV de Skydance Television.

Apple TV +, este acum disponibil în peste 100 de țări prin aplicația Apple TV pe iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, câteva televizoare inteligente Samsung și LG, dispozitive Amazon Fire TV și dispozitive Roku, precum și la tv.apple. com.

La baza seriei se află matematicianul Hari Seldon, un locuitor al planetei urbane Trantor, care își petrece întreaga existență dezvoltând o ramură a matematicii numită psihoistorie, ramură ce folosind legile acțiunii maselor, poate prezice viitorul, însă numai la scară largă, ceea ce face ca la o scară redusă să fie predispusă erorilor. Folosind această tehnică a psihoistoriei, Hari Seldon (Jared Harris), prezice căderea Imperiului Galactic, imperiu ce are în componența sa, întreaga Cale Lactee. Căderea prezisă de Hari, este urmată de o eră întunecată, ce va dura treizeci de mii de ani, înainte ca un al doilea Imperiu Galactic să se formeze.

Epica Ecranizare TV A Operei SF FUNDAŢIA De Issac Asimov, ajunge pe micile ecrane prin 2021.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.