Primul Trailer GREENLAND: Gerard Butler Îşi Salvează Familia De Impactul Cu O Cometă

Primul Trailer GREENLAND: Gerard Butler Îşi Salvează Familia De Impactul Cu O Cometă

Primul Trailer GREENLAND: Gerard Butler Îşi Salvează Familia De Impactul Cu O Cometă ce provocă un eveniment global ce ar face ca omenirea sa dispară.

O familie luptă pentru supraviețuire în timp ce o cometă pare să distrugă întreaga planetă. John Garrity (Gerard Butler), soția sa înstrăinată Allison (Morena Baccarin) și fiul lor Nathan, fac o călătorie periculoasă spre singura lor speranță de adăpost. Pe fondul unor povești terifiante despre distrugerea orașelor din întreaga lume de fragmentele unei comete, Garrity şi familia sa, trec prin situaţii extreme. Pe măsură ce numărătoarea inversă către apocalipsa globală se apropie de zero, călătoria lor incredibilă culminează cu un zbor disperat către un posibil refugiu.

STX films a lansat primul trailer pentru thrillerul cu dezastre intitulat Greenland, film ce pare a fi o încrucișare între mai multe filme cu dezastre și un thriller cu acțiune directă.  Gerard Butler are rolul unui bărbat care se luptă pentru a menţine siguranța familiei sale, după ce o cometă se destrăma şi rămăşiţele ei încep să aibă un impact devastator asupra Pământului, provocând un eveniment global ce ar duce la dispariţia omenirii, eveniment dezastruos la care oamenii de știință nu se așteptau.

Şi după cum veţi vedea din primul trailer, în film vor exista o mulțime de dezastre amestecate cu multă acțiune. Este exact ceea ce te aştepţi de la un thriller cu Gerard Butler de modă veche. Şi asta pentru că el a jucat şi în alte filme de acest gen, ultimul fiind blockbuster-ul Geostorm din 2017, unde a găsit soluţia de a evita un alt dezastru pe Pământ.

Studiourile şi-au dat seama că Gerard Butler este foarte bun la genul acesta de filme, iar publicul pare să răspundă foarte bine la acest gen de acţiune. Iar dacă vei vedea trailerul de mai jos, îţi vei da seama că Greenland, arată chiar bine. Cu efecte speciale bune şi acţiune decentă.

Greenland Movie Poster (2020)
Scenariul filmului a fost scris de Chris Sparling și Mitchell LaFortune. Greenland este regizat de Ric Roman Waugh (Angel Has Fallen).  Din distribuţia filmului mai fac parte Morena Baccarin, Roger Dale Floyd, Scott Glenn, David Denman, Hope Davis, Andrew Bachelor și Joshua Mikel.

Greenland, este programat să ajungă în cinematografe pe data de 14 August.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.