Primul Trailer Pentru Serialul LUCIFER Sezonul 5 Dezvăluie Câteva Surprize Fantastice

Primul Trailer Pentru Serialul LUCIFER Sezonul 5 Dezvăluie Câteva Surprize Fantastice

Primul Trailer Pentru Serialul LUCIFER Sezonul 5 Dezvăluie Câteva Surprize Fantastice ce te vor ţine în suspans pe toată perioada celor 16 episoade.

Cel de-al cincilea sezon al serialului Lucifer, îşi începe campania de marketing, cu un trailer.

În noul sezon al serialului, ce a fost preluat de Netflix, miza este mai mare ca niciodată.
Vor fi dezvăluite multe secrete şi vor dispărea multe personaje.

LUCIFER Sezonul 5


Desigur, sezonul 5 vine la pachet cu multe surprize, unele mai plăcute, altele, mai puţin plăcute. Oricum, serialul pare să păstreze aceeaşi atmosferă de comedie poliţienească, cu un iz de fantezie. Tehnic, acesta este doar un trailer pentru sezonul 5, prima parte a serialului, deoarece sezonul următor va fi lansat în două părţi.

Netflix a ales inițial să realizeze serialul doar pentru sezonul cinci și ultimul, format din 10 episoade. Dar în timpul filmărilor, cei de la Netflix au decis să ofere fanilor serialului, mai multe episoade. În total, sezonul 5, este format din 16 episoade împărțite în două reprize. Ba chiar mai mult de atât, cei de la Netflix au decis să reînnoiască serialul pentru al șaselea sezon.

LUCIFER Sezonul 5 Trailer
Ce se întâmplă în Lucifer Sezonul 5 partea 1? Ei bine, diavolul interpretat de Tom Ellis, care anterior hotărâse să se întoarcă în Iad, își surprinde prietenii, revenind pe Pământ. Doar că el este puţin diferit.

Și există un motiv foarte bun pentru asta: el nu este de fapt Lucifer. Fratele său geamăn Michael, i-a luat locul. Evident, Lucifer, se întoarce să se confrunte cu Michael și tot Iadul se dezlănţuie.

Poster LUCIFER Sezonul 5
Serialul Lucifer, a rulat inițial timp de trei sezoane pe canalul FOX înainte de a fi anulat, moment în care cei de la Netflix, au ales să realizeze un al patrulea sezon. Și în timp ce Netflix s-a concentrat pe seriale anulate, există în mod clar ceva la serialul Lucifer, ce i-a determinat pe cei de la Netflix, să extindă serialul cu încă un sezon.

Cele opt noi episoade ale serialului Lucifer, vor avea premiera pe Netflix, în data de 21 August, în timp ce episoadele din partea 2 a sezonului 5, vor urma să fie anunţate la o dată ulterioară.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.