Primul Trailer PROJECT POWER: Superputeri Pentru JAMIE FOXX și JOSEPH GORDON-LEVITT

Primul Trailer PROJECT POWER: Superputeri Pentru JAMIE FOXX și JOSEPH GORDON-LEVITT

Primul Trailer PROJECT POWER: Superputeri Pentru JAMIE FOXX și JOSEPH GORDON-LEVITT într-un film de acţiune marca Netflix.

Tu ce ai risca pentru cinci minute de putere pură?

Pe străzile din New Orleans, circulă un zvon despre o nouă pastilă misterioasă care deblochează superputeri unice în fiecare om. Nu știi ce se va întâmpla până nu vei lua pastila. În timp ce unii dezvoltă piele rezistentă la gloanțe, invizibilitate sau putere superioară, alții prezintă o reacție mortală. Dar când pilula escaladează crima din oraș la niveluri periculoase, un polițist local (Joseph Gordon-Levitt), face echipă cu un dealer adolescent (Dominique Fishback) și un fost soldat condus de răzbunare (Jamie Foxx), pentru a opri grupul responsabil pentru crearea acesteia.

Ţineţi-vă bine de scaun prieteni, pentru că cei de la Netflix, au lansat primul trailer oficial pentru filmul Project Power. Cea mai recentă producţie Netflix aflată sub regia duo-ului Henry Joost și Ariel Schulman, îi aduce pe Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt și Dominique Fishback, într-un alt tip de poveste cu supereroi.

Trailerul Project Power dezvăluie o premisă cu adevărat sălbatică dintr-un scenariu scris de Mattson Tomlin (The Batman). Există o pastilă ce oferă utilizatorului cinci minute de superputeri care sunt unice în funcţie de personalitatea fiecărui utilizator. Când fiica unui fost soldat (Jamie Foxx) este răpită de oamenii care creează și controlează distribuția medicamentului (Rodrigo Santoro), el va face echipă cu un dealer de stradă (Fishback) și cu un polițist (Gordon-Levitt), pentru a-şi salva fiica.

Cu un nume precum Project Power, trebuie să recunoaştem că majoritatea cinefililor, au fost puţin sceptici înainte să veda trailerul.  Iar acum, avem primele imagini din filmul celor de la Netflix, şi suntem foarte încântaţi la gândul că acest film, cu veleităţi de blockbuster şi film de succes, va putea fi văzut din confortul propriei case.
În plus, nu este foarte greu de înţeles magnetismul dintre Jamie Foxx și Gordon-Levitt, care vor avea parte de acţiune fantastică într-un film ce pare a avea un buget mare.

Poster Project Power

Project Power, va ajunge pe serviciul de streaming Netflix, Vineri, 14 August.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.