Trailer CURSED Noul Serial Fantasy De La Netflix

Trailer CURSED Noul Serial Fantasy De La Netflix ce retrasează povestea personajului Nimue, adică Doamna Lacului, gardianul unei săbii speciale.

Crezi că cunoști bine legenda lui Arthur şi a sabiei Excalibur? Ei bine, ar trebui să te gândeşti din nou.
Cel mai nou trailer pentru serialul celor de la Netflix, intitulat Cursed, vine să pună la îndoială orice noțiune preconcepută despre această lume medievală plină de magie și mit.

Serialul Cursed, retrasează povestea personajului Nimue, a.k.a. Doamna Lacului. În loc să fie pur și simplu o figură magică care să îi ofere regelui Arthur și lui Merlin, o mână de ajutor, Nimue, va fi chiar personajul principal. După cum dezvăluie trailerul, Nimue, tânăra eroină adolescentă, trebuie să facă echipă cu un tânăr Arthur, pentru a păstra o sabie specială în siguranță. Nimue și Arthur, se vor regăsi în curând pe lista celor mai căutați oameni din regat. Folosindu-se de magie, de înțelepciune și abilităţi în a folosi sabia, ei vor încerca să se ferească de răufăcătorii serialului, un grup cunoscut sub numele de Paladini Roșii.

Acesta este primul rol principal al actriţei Katherine Langord, în ciuda acumulării de credite în proiecte marcante precum ar fi seria originală Netflix, 13 Reasons Why și Knives Out.

În timp ce serialul Netflix, The Witcher, a ajuns la puțin timp după lansare în topul producţiilor, va fi interesant să vedem dacă audienţa serviciului de streaming, va trata serialul Cursed într-un mod similar.
Noul trailer ne tachinează cu multă acțiune şi evident, mistere magice.

Toate lucrurile luate în considerare, Cursed se va lansa cu toate cele 10 episoade în câteva săptămâni.
Cursed, are în distribuţie nume ca Katherine Langord, Devon Terrell și Gustaf Skarsgård, fiind adaptat pentru TV după romanul cu acelaşi nume conceput de Tom Wheeler și Frank Miller.

Serialul Cursed, se lansează pe Netflix, Vineri, 17 Iulie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.