Noul Trailer WONDER WOMAN 1984 Dezvăluie Puţin Din Misterele Personajului Negativ

Noul Trailer WONDER WOMAN 1984 Dezvăluie Puţin Din Misterele Personajului Negativ

Noul Trailer WONDER WOMAN 1984 Dezvăluie Puţin Din Misterele Personajului Negativ Cheetah în forma ei animală interpretat de Kristen Wiig.

La convenția virtuală DC FanDome, cei de la Warner Bros. au dezvăluit un nou trailer pentru blockbuster-ul Wonder Woman 1984.  Iar acest trailer arată în continuare cât de spectaculos este filmul Wonder Woman 2.

Cineasta Patty Jenkins se întoarce şi de această dată pe scaunul regizorului, cu un scenariu pe care l-a scris împreună cu David Callaham și Geoff Johns, ce în loc să preia acţiunea direct după evenimentele din primul război mondial de la finalul primului film, acțiunea aici se opreşte exact înainte de anul 1984 .

Wonder Woman, interpretată atât de bine de Gal Gadot, continuă să lupte împotriva răului, dar se confruntă cu o nouă amenințare sub forma lui Maxwell Lord (Pedro Pascal), un om de afaceri media și celebritate comercială TV. Evident personajul lui Pedro Pascal, nu este singurul răufăcător din film. Kristen Wiig, interpretează rolul lui Barbara Ann Minerva, a.k.a The Cheetah, personaj ale cărui detalii privind transformarea ei sunt păstrate secrete. Interesant în această continuare, este faptul că personajul Steve Trevor, interpretat de Chris Pine se întoarce, în ciuda faptului că a murit în primul film.TDFN.RO: Wonder Woman vs Cheetah
Cât ce priveşte noul trailer, avem foarte multe de văzut. Unul dintre cele mai importante momente ale acestui nou trailer este imaginea suplimentară a personajului The Cheetah (Kristen Wiig), atât în ​​forma ei umană, cât și în forma ei animală. Actriţa Kristen Wiig, dispare total în rol și trece foarte convingător de la personajul Barbara Minerva la personajul punk-rock pe care fanii lui Cheetah îl știu din benzile desenate.

De asemenea, vom vedea puţin din relația lui Diana cu Steve, care va trece prin niște momente amuzante, deoarece Steve, se adaptează mai greu unei noi ere în care radarul îl poate urmări și pantalonii riscă să-l strângă prea mult.Chiar dacă tonul trailerului este puţin mai lent decât primul pe care l-am văzut în decembrie, ne va face pe toţi să înţelegem că Wonder Woman 1984 va ajunge în cinematografe peste două luni.

Continuarea Wonder Woman 1984, este programată să ajungă în cinematografe pe 2 Octombrie, după ce a suferit trei amânări din cauza pandemiei mondiale.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.