Primul Teaser Din SUICIDE SQUAD 2 Ne Tachinează Cu Un Film De Acţiune Fantastic

Primul Teaser Din SUICIDE SQUAD 2 Ne Tachinează Cu Un Film De Acţiune Fantastic

Primul Teaser Din SUICIDE SQUAD 2 Ne Tachinează Cu Un Film De Acţiune Fantastic combinat cu strălucirea personajelor și al comediei.

James Gunn și distribuția adunată de el, au fost prezenţi şi ei la convenţia virtuală DC FanDome, unde au prezentat primele imagini video din filmul The Suicide Squad. Filmul include membrii distribuției din filmul Suicide Squad din 2016, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney și Viola Davis, care își vor relua rolurile, alături de noii veniți Idris Elba, John Cena, Storm Reid, Nathan Fillion, Peter Capaldi, Taika Waititi, Pete Davidson, Alice Braga și Michael Rooker.

Există o mulțime de cadre fantastice în acest clip din culisele filmărilor pentru The Suicide Squad. Unul dintre cele mai notabile lucruri pe care trebuie să le discutăm este aspectul acestui film. În timpul dezvăluirii materialelor, producătorul Peter Safran a împărtășit fanilor că: „Acest film este complet unic. Acesta este un film de război din anii 1970, combinat cu strălucirea personajelor și al comediei regizorului James Gunn ”. Şi probabil nu greșește cu nimic în afirmaţia sa.
În clip vedem o serie de cadre de pe platourile de filmare ce includ o imagine a căpitanului Boomerang (Courtney), Harley Quinn (Robbie), ce trage fericită cu un lansator de rachete, dar şi noul aspect a personajului interpretat de Joel Kinnaman, Rick Flagg. Deocamdată, nu este destul de clar cum se va lega vibrația super-eroilor de povestea de război din anii ’70” şi mai ales cum se va amesteca în mod special cu intriga din Suicide Squad.

În plus, costumele pentru fiecare membru al echipei Suicide Squad sunt mai strălucitoare, mai atrăgătoare și, într-un fel, sunt mai nostalgice decât te-ai putea aștepta. Și dacă costumele nu vă atrag atenția, atunci poate vă vor atrage atenţia toate exploziile, luptele și cadrele în mișcare lentă ale diferiților membri ai distribuției, care se plimbă prin decorurile incredibile. Iar dacă încă nu ştiaţi, The Suicide Squad, nu este o continuare directă a filmului din 2016, ci mai degrabă un fel de reboot sau chiar un alt fel de film, ce prezintă viziunea regizorului James Gunn.

THE SUICIDE SQUAD POSTER
Este clar că regizorul James Gunn va aduce multe idei noi în franciză, iar distribuția este mai mult decât pregătită pentru a le face faţă.

The Suicide Squad, ajunge în cinematografe pe 6 August 2021.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.