Trailerul Serialului RAISED BY WOLVES Dezvăluie Drama SF Intensă A Regizorului RIDLEY SCOTT

Trailerul Serialului RAISED BY WOLVES Dezvăluie Drama SF Intensă A Regizorului RIDLEY SCOTT

Trailerul Serialului RAISED BY WOLVES Dezvăluie Drama SF Intensă A Regizorului RIDLEY SCOTT cu planete îndepărtate, violență, androizi şi multă mitologie.

Regizorul Ridley Scott nu a cochetat cu televiziunea din 1969. Dar acum, el a găsit proiectul SF ce îl va readuce în industria TV.  Primele imagini fantastice din complexul proiect SF al regizorului, care se numeşte Raised By Wolves, vin să ne încânte cu câteva mistere şi efecte speciale spectaculoase.

Creată de Aaron Guzikowski, drama sci-fi urmărește doi androizi, Mama și Tatăl, care trebuie să crească copii umani pe o nouă planetă misterioasă și să țină cont de complicațiile care vin din încercarea de a educa nişte ființe umane.  În serial mai joacă Travis Fimmel, Winta McGrath, Niamh Algar, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah și Ivy Wong.

Ridley Scott și Aaron Guzikowski, sunt producători executivi al serialului, alături de David W. Zucker (The Good Wife), Jordan Sheehan (The Terror), Adam Kolbrenner (Free Guy) și Robyn Meisinger (Love In The Time Of Corona).  Produs direct prin casa de producţie a regizorului, Scott Free Productions din Africa de Sud, Raised By Wolves, poate reprezenta o încercare a celor de la HBO Max, de a obţine propriul serial ce să egaleze drama SF Westworld de la HBO. Când a fost anunțată prima dată, Sarah Aubrey, șefa conținutului original la HBO Max a declarat că „lumile uluitoare, personaje convingătoare și povești complicate pe care Ridley, Aaron și echipa lor le-au creat pentru acest proiect sunt fascinante.”
Şi iată că acum că vom vedea şi primul trailer, putem ştii exact la ce să ne aşteptăm.

Raised By Wolves Poster
Serialul pare că are o viziune plină de energie sălbatică, multă violență şi peisaje nemaiîntâlnite.
Conflicte interesante par să fie răspândite în existența protagoniştilor principali, alături de trucuri misterioase ce par să-i protejeze de tot răul ce vine spre ei.
Acest trailer evidențiază cu siguranță acțiunea și intensitatea serialului, în timp ce sugerează și poticnirile familiale din intriga show-ului HBO Max.

Raised By Wolves, se va lansa în data de 3 Septembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.