Trailerul STAR TREK DISCOVERY SEZONUL 3 Ne Poartă Într-o Călătorie Spre Viitor

Trailerul STAR TREK DISCOVERY SEZONUL 3 Ne Poartă Într-o Călătorie Spre Viitor

Trailerul STAR TREK DISCOVERY SEZONUL 3 Ne Poartă Într-o Călătorie Spre Viitor unde echipajul navei, se va lovi de probleme complicate.

Star Trek: Discovery Sezonul 2, s-a terminat cu o alegere îndrăzneață, nu doar pentru serie, ci şi pentru întreaga franciză Star Trek, deoarece Burnham (Sonequa Martin-Green) și echipajul ei nu au avut de ales decât să se lanseze într-o călătorie în timp. Faptul că sezonul 3 îşi îndreaptă acţiunea spre viitor, face ca acest serial, să fie un show tv cum nu s-a mai văzut în vreo peliculă anterioară a francizei Star Trek.

Trailer STAR TREK DISCOVERY SEZONUL 3
Ceea ce îi așteaptă pe protagoniştii noştri, se află pe domeniul necunoscut. Dar datorită acestui nou trailer, lansat ca parte a festivităților din jurul sărbătorii din acest an a Zilei Mondiale Star Trek, avem parte de câteva secvenţe interesante şi aflăm la ce să ne așteptăm.

O mulțime se imagini fantastice în acest nou trailer, inclusiv promisiunea unei noi poveşti de dragoste pentru Burnham. Vedem şi ceva acţiune, parte în care Michelle Yeoh, are un cuvânt greu de zis, așa cum o face mereu, pentru că, desigur, fosta împărăteasă Georgiou, nu rezistă să nu provoace probleme.

POSTER STAR TREK DISCOVERY SEZONUL 3
Dar, poate cel mai important lucru, trailerul stabilește că viitorul în care echipajul nostru Discovery ajunge, este unul sumbru, deoarece în secolul 32, Federația s-a prăbușit în urma unui eveniment cunoscut sub numele de „Arderea”. Ce înseamnă mai exact acest lucru, vom afla când Star Trek: Discovery se va lansa.

Evident, echipajul navei Discovery, se va instala în această nouă eră, deși lucrurile nu arată prea strălucit.
Totuşi, acolo unde există speranţă, va exista întotdeauna şi Flota Stelară.

Serialul Star Trek: Discovery şi Sezonul 3, va avea premiera pe 15 Octombrie pe CBS All Access.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.